NIKLAAMO REHTI KAIKEN SE EHTI

Sähkösinkitykset sekä fosfatoinnit ammattitaidolla!

Niklaamo Rehti tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset metallien pintakäsittelypalvelut teollisuusalan yrityksille Turussa. Meiltä saat tuotteet lyhyellä toimitusajalla sekä edulliseen hintaan. 

Sähkösinkitys

Sähkösinkityksen avulla voidaan metallin pintaan luoda korroosiolta suojaava sinkkikerros. Sähkösinkitys ei kuitenkaan paikkaa koloja tai epätasaisuuksia, joten pinta tulee esikäsitellä erittäin huolellisesti, jotta lopputuloksena saadaan kiiltävä ja kaunis pinta. 
Toteutamme sähkösinkitykset sini- ja keltapassivoinnilla. 

Elektrolyyttinen kiillotus ( sähkökiillotus )

Elektrolyyttisellä kiillotuksella tarkoitetaan kemiallista metallipinnan viimeistelytekniikkaa, jossa poistetaan materiaalia metallin pinnasta. Tällä toimenpiteellä on tarkoitus tasoittaa pinnan epätasaisuudet, joka helpottaa lian irtoamista ja tuotteen puhtaanapitoa ajan kuluessa.
Sähkökiillotus sopii parhaiten RST- ja haponkestäville metalleille.

Hapotus ( peittaus )

Peittaus on tarkoitettu lähinnä ruostumattoman teräksen työstöön. Hapotuksella poistetaan ruostumattoman teräksen pinnasta ohut kerros, jolla poistetaan esim. hitsauksesta johtuneita värjäytymiä metallin pinnasta. 
Hapotuksessa käytetään sekahappoa. 

Mangaanifosfatointi ( mangaanifosfatointi )

Kemiallisessa fosfatointikäsittelyssä metallin pintaan luodaan ohut kerros, jonka vuoksi esim. maali tarttuu pintaan paremmin sekä kestää kauemmin. 

Pakkauspalvelut

Meiltä eteenpäin lähtevät, pintakäsitellyt tuotteet pakataan huolellisesti ja niin, että tuote on edelleen ensiluokkaisessa kunnossa saavuttaessaan määränpäänsä. Kysy pakkauspalveluistamme lisää sähköpostilla!

Työtilanteestamme riippuen, palvelemme myös yksityisasiakkaitamme. Olemme erikoistuneet uusien metallien pintakäsittelyyn, emmekä tämän vuoksi tee entisöintitöitä. Halutessasi lisätietoja yksityisille tarjoamistamme palveluista, ole yhteydessä sähköpostitse niin kerromme lisää. 

Heräsikö jotain kysyttävää palveluistamme?  Voit ottaa yhteyttä henkilökuntaamme lomakkeella tai sähköpostilla.

Yhteystiedot:

Niklaamo Rehti Oy
Taalintehtaankatu 10 B
20750 Turku
Puh. 0440 53 63 83